Over Ons | Mijlpaal Produkten | webshop voor tegelzetgereedschap en tegelzetters materialen

Mijlpaal Produkten, informatie over ons bedrijf

Mijlpaal Produkten is een familiebedrijf dat hoofdzakelijk profielen, ondervloersystemen en accessoires levert aan de tegel- en sanitairbranche. Mijlpaal Producten heeft bewezen een succes te zijn in de drukke zakelijke wereld van vandaag door zijn productaanbod en persoonlijke service. Gevestigd in het hart van de Randstad bereikt Mijlpaal Produkten heel Nederland en de aangrenzende landen.

Kwaliteit & service
Wij leveren een breed assortiment met een niet te evenaren service. De door ons geleverde producten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en voldoen ruimschoots aan de eisen van de professionele tegelzetter.

Visie
Bij Mijlpaal Producten zijn we erg betrokken bij onze klanten. Hiermee hebben we een reputatie opgebouwd die ons tot Nederlands meest toonaangevende leverancier van producten voor de afwerkingindustrie maakt. In samenspraak met onze relaties worden producten ontwikkeld die voldoen aan de wensen en eisen van nu. Mijlpaal Producten biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten aan dat zich onderscheidt door duurzaamheid, superieure kwaliteit, uitermate breed toepassingsgebied en optimale verwerkbaarheid.

Productaanbod
Tegels, mozaïek en hardstenen vloeren geven een woonkamer, badkamer of keuken de juiste uitstraling. Het brede scala afwerkingsproducten en gereedschappen van Mijlpaal Producten sluit hierbij aan. O.a. wand- en vloerprofielen, trapprofilelen, afdichtings- en ontkoppelingsmatten, afdichtingsstroken, drains voor inloopdouches en professioneel gereedschap. U hoeft niet verder te zoeken, Mijlpaal Producten heeft ’t.

Levering
Mijlpaal Produkten streeft ernaar om alle bestellingen die vóór 15.00 uur binnen komen, dezelfde dag nog weg te sturen met een 24-uur koerierdienst.

 

Retourzending & Garantie

Voor het retour sturen van producten zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Wij raden u aan om een gedegen omverpakking te gebruiken die om de originele verpakking van het product heen zit, indien redelijkerwijze mogelijk. We willen u ook adviseren om geen stickers en/of andere biljetten op de originele verpakking te plakken en/of te schrijven op de originele verpakking.

Wanneer u het product terugstuurt, omdat het niet het juiste product is, moet het product in onberispelijke staat zijn. Dit houdt in dat de volgende kenmerken niet mogen voorkomen; "Verscheurde of ontbrekende foliën, viezigheid of krassen op het product" want deze kenmerken leiden tot een waardevermindering van het product, die Mijlpaal Produkten in rekening zal moeten nemen.

Vanwege de lange lengtes bij het zenden/retouren van tegelprofiel kunnen de retourkosten oplopen tot €75.

We raden u aan om bij de retourzending een volledig ingevuld retourformulier te voegen.

Ga naar Garantie en Retouren

 

Nieuwsbrief