Garantie en retouren | Mijlpaal Produkten | webshop voor tegelzetgereedschap en tegelzetters materialen

Garantie en retouren

Bestelling komt niet overeen met wat er besteld is:

Komt de levering niet overeen met wat u besteld heeft, dan kunt u deze producten uiteraard terugsturen. Wij zullen na ontvangst van het track en trace nummer van de retourzending het juiste product zo spoedig mogelijk naar u opsturen.

Neem vooraf wel eerst contact op met onze afdeling verkoop onder telefoonnummer NL: (+31)(0) 88 6972 560 of via sales@mijlpaalprodukten.nl

Indien u het product wenst te retourneren, zal de levering moeten voldoen aan de door Mijlpaal Produkten verstrekte instructies.

 

Bestelling wordt beschadigd aangeleverd

Wanneer u een bestelling krijgt aangeleverd die ernstig beschadigd is en u kunt al zien dat een of meerdere producten defect zijn, kunt u de bestelling weigeren.

Neem vervolgens zo snel mogelijk contact op met een van onze meedewerkers onder telefoonnummer NL: (+31)(0) 88 6972 560 of via sales@mijlpaalprodukten.nl

Wanneer u het pakket niet heeft geweigerd, kunt u de zending gratis naar ons terugsturen via het antwoordnummer. Wij zullen na ontvangst van het track en trace nummer van de retourzending een nieuw product zo spoedig mogelijk naar u opsturen.

Indien u het product wenst te retourneren, zal de levering moeten voldoen aan de door Mijlpaal Produkten verstrekte instructies.

 

Voor het retour sturen van producten zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Wij raden u aan om een gedegen omverpakking te gebruiken die om de originele verpakking van het product heen zit, indien redelijkerwijze mogelijk. We willen u ook adviseren om geen stickers en/of andere biljetten op de originele verpakking te plakken en/of te schrijven op de originele verpakking.

Wanneer u het product terugstuurt, omdat het niet het juiste product is, moet het product in onberispelijke staat zijn. Dit houdt in dat de volgende kenmerken niet mogen voorkomen; "Verscheurde of ontbrekende foliën, viezigheid of krassen op het product" want deze kenmerken leiden tot een waardevermindering van het product, die Mijlpaal Produkten in rekening zal moeten nemen.

We raden u aan om bij de retourzending een volledig ingevuld retourformulier te voegen.

 

Download retourformulier